oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
01 Heinäkuu 2024, 09:29:18 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tiedätkö milloin moottoripyörä pitäisi muutoskatsastaa? Katso tästä kattava artikkeli muutoskatsastamisesta
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • SMOTOn vuosikokous: 27 Maaliskuu 2010
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: SMOTOn vuosikokous 27.3.2010  (Luettu 8154 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 19 Helmikuu 2010, 11:49:56 »

SMOTOn kokoustiedote: Vuosikokouksen valmistelua

SMOTOn hallituksen kokouksessa 14.2 Tampereella valmisteltiin tulevan vuosikokouksen aineistoja: tilinpäätöstä ja toimintakertomusta vuodelta 2009. SMOTOn vuosikokous pidetään Lahdessa 27.3. 2010 klo 13:00. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 12:00. Kokouskutsut lähetetään ensi viikolla. Uusien sääntöjen mukaan kokoukseen pyydetään ennakkoilmoittautumista henkilöjäseniltä kaksi viikkoa ennen kokousta ja kerhoilta viikko ennen kokousta. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja tiedot majoituksista tulevat kokouskutsun mukana.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 07 Huhtikuu 2010, 09:29:09 »

SMOTOn kevätkokous pidettiin lauantaina 27.3.2010 Messilässä
 
Kokouksessa oli edustettuna 24 varsinaista jäsenkerhoa ja 1 kannatusjäsenkerho.  Valitettavasti MMAF:n virallinen edustaja ei päässyt paikalle rankan kevätflunssan takia. Kerhojen määrällä mitattuna läsnä oli siis noin ¼ jäsenistöstä. Edustavuus oli kuitenkin suurempi, sillä paikalla olleiden kerhojen edustajien yhteenlaskettu äänimäärä oli yli 5300. 
Äänimäärällä mitattuna kokouksessa oli näin edustettuna 1/3 yhdistyksen jäsenistöstä.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalevi 'Klepa' Kankaansyrjä Turun Moottoripyöräilijöistä. Klepa veti kokouksen läpi sujuvasti. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Risto Toivonen Ural Roikasta ja Harri Vinkka Nastolan Moottorikerhosta.

Kokous hyväksyi vuoden 2009 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokouksen pöytäkirja ja hyväksytyt toimintakertomus ja tilinpäätös lähetetään tarkastuksen jälkeen kerhoille kerhotiedotteena.

Toimintakertomuksesta poimittuja edunvalvonta-asioita

SMOTO on vaikuttanut lakiesitysten, direktiivien ja niistä aiheutuvien lakimuutosten sisällön muotoiluun jo valmisteluvaiheessa sekä kotimaan että Euroopan tasolla. Lausuntoja ja asiantuntijavastauksia annettiin vuonna 2009 neljä kappaletta. Ne koskivat kaksi- ja kolmipyöräisten moottoriajoneuvojen tyyppihyväksynnän puitteiden uusimista, Ajoneuvot 2015 -strategiaa, L-luokan säädösehdotuksia sekä uusien ajoneuvoluokkien katsastusta.

Loppuvuonna esiin noussut vaatimus moottoripyörien määräaikaiskatsastuksesta saatiin torjuttua ja istuvalta liikenneministeriltä lausuma, ettei tämän hallituskauden aikana määräaikaiskatsastusta ole tulossa.

Vuoden 2009 vaihtuessa vuodeksi 2010 saatiin vihdoin voimaan APU II -työryhmän esitysten pohjalta muokatut uudet asetukset, jotka helpottavat moottoripyörien rakentelua ja omavalmiste- ja muutoskatsastettavien moottoripyörien hyväksymistä.

EU-tasolla vuoden 2009 aikana edunvalvontakysymyksinä ovat olleet esillä puitedirektiivi, kaidestandardi ja ITS:n kehittäminen.

Tilinpäätöksen käsittely

Tilinpäätöksen käsittely sujui kokouksessa jouhevasti. Tarkennusta kysyttiin lähinnä talletusten tuottojen pienuuteen ja vuodesta 2008 nousseisiin kuluihin.

Forssan kevätkokouksessa 2009 tehtiin päätös, että rahastoidaan 50 000,- € - ja se nimenomaan talletetaan - ei sijoiteta riskillä. Talletus on tehty loppuvuonna ja nykyisillä talletuskoroilla korkotuotot eivät ole kertyneet suuriksi.

Vuonna 2009 kuluja ovat lisänneet monet uudet toiminnot ja tapahtumat, joita ei aikaisemmin ole ollut. Viime vuonna mm. järjestettiin FEMAn kesäkokouksen Vääksyssä, Huomaa motoristi liikenteessä -päivä keväällä sekä kannatusjäsenten ajokoulutuspäivä kesällä. Näitä tapahtumia ei aikaisempina vuosina ole ollut.

SMOTOn hallituksella myös kokous 27.3.2010

Ennen kevätkokousta piti SMOTOn hallitus omaan kokouksensa Messilässä. 
Pääosan kokouksesta vei tilintarkastajien terveisten kuuleminen ja kevätkokouksen viimehetken valmistelut.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto