oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
16 Syyskuu 2024, 22:30:55 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Etsitkö wanhoja artikkeleita ja juttuja? Ne löytyvät osoitteesta [url]http://www.mmaf.fi/arkisto2006.html [/url]
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • SMOTOn kevätkokous, Savonlinna: 26 Maaliskuu 2011
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: SMOTOn kevätkokous 26.3.2011, Savonlinna  (Luettu 10840 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 31 Tammikuu 2011, 10:46:58 »

SMOTOn kevätkokous järjestetään 26.3.2011 Savonlinnan Seurahuoneella. Lisätietoa, kokouskutsut ja ilmoittautumisohjeet tulevat helmikuussa jäsenille. Päivä kannattaa kuitenkin merkitä jo nyt kalenteriin. Kevätkokouksen yhteydessä järjestetään myös kerhokonferenssi.


SMOTOn hallitus nimesi vastuuhenkilöt

SMOTOn hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 7. tammikuuta ja samalla myös hallituksen uusille jäsenille Perttu Levylle ja Kari Ståhlströmille löytyi omat vastuualueensa. Puheenjohtaja Jari Oksasen johtaman hallituksen jäsenten vastuualueet ovat:

varapuheenjohtaja ja webmaster: Risto Syrjä
liikenneturvallisuus- sekä nuoriso- ja koulutusvastaavat: Perttu Levy ja Pekka Lankinen
sihteeri ja tiedottaja: Sirpa Heiskanen
ulkoministeri: Juha Liesilinna
verotus- ja ajoneuvotekniikka sekä vakuutusasiat: Timo Mäki
jäsenetu- ja yhteistyövastaavat: Pekka Lankinen ja Kari Ståhlström

Hallituksen ulkopuolelta vastuuhenkilöiksi eri projekteihin nimettiin:

verenluovutus: Simo Ruuska
Motukka: Marja Suominen
liikenne- ja matkailuvastaava, SRM-yhteyshenkilö: Kalevi Kankaansyrjä
MP-arpajaiset: Suvi Levy


Vaalikevät edessä,  motoristit vaikuttamaan

Kotimaan kevään eduskuntavaalit ovat hyvä paikka muistuttaa tulevia päättäjiä motoristeille tärkeistä asioista. SMOTO kutsuukin kerhoja mukaan järjestämään vaalitapahtumia omilla paikkakunnillaan. Mikäli kerhosi haluaa ottaa osaa yhteiseen tempaukseen teemalla "Motoristit ovat myös äänestäjiä", ota yhteyttä: puheenjohtaja(at)smoto.fi.

tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 31 Maaliskuu 2011, 11:03:27 »

Lainaus käyttäjältä: SMOTOn tiedote
Kevätkokous 26.3.2011

SMOTOn kevätkokous ja kerhokonferenssi pidettiin Savonlinnassa 26.3.2011. Kokouksessa oli edustettuna 16 jäsenkerhoa ja 1 henkilöjäsen.

Kevätkokous käsitteli viime vuoden toimintaa ja taloutta. Huono tiedottaminen, palkatun työntekijän tarve ja vapaaehtoisresurssien riittämättömyys nousivat toimintakertomusta käsiteltäessä vahvasti esiin. Tilinpäätöstä käsiteltäessä SMOTOn taloudellinen tilanne todettiin hyväksi. Tilinpäätös osoittaa tilikauden voitoksi  33 610,55 euroa. Ensimmäistä kertaa varsinaisen toiminnan tuotot ovat riittäneet kattamaan varsinaisen toiminnan kulut. Aiempina vuosina toimintaa on rahoitettu pitkälti lähinnä mp-arpajaisten tuotoilla.

Kokous hyväksyi vuoden 2010 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Simo Ruuska Cubic Club Porvoosta. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Matti Tahlo MC Mämmilästä ja Leena Ryynänen Ladies Bike Clubista ja ääntenlaskijoiksi Suvi Levy Ducati Club Finlandista ja Jari Kielinen Jyväskylän Moottoriklubista.

Kokouksen lopuksi SMOTO otti vastaan Kalevi Mäkelän lahjoittaman valokuvataulun SMOTOn perustajajäsenistä.

Kokouksen pöytäkirja ja hyväksytyt toimintakertomus ja tilinpäätös lähetetään pöytäkirjan tarkastuksen jälkeen kerhoille.

Kerhokonferenssi 26.3.2011

Kevätkokouksen jälkeen pidetyssä kerhokonferenssissa pohdittiin nuorisotoimintaa. Ideoita ja ajatuksia syntyikin, eikä kyseessä olisi ollut SMOTOn tapahtuma, ellei uhkakuviakin olisi tuotu esiin.

Mopoharrastuksen lisääntyminen ja nuorten aktiivisuus tunnustettiin potentiaaliksi, josta pitäisi saada ote kerhojen keski-iän kasvaessa kaiken aikaa. Samoin mopokorttikoulutukset nähtiin mahdollisuutena kerhoille. Käytännön esimerkkejä ja kokemuksia siitä, mitä nuorille pitäisi tarjota, saatiin runsaasti; nuorison saa liikkeelle tarjoamalla koulutusta, kiinnostavaa toimintaa, bänditiloja tai makkaraa. Alkoholin tarjoamista ei voi suositella, vaikka sillä ehkä nuorisoa liikkeelle saisikin.

Turun Moottoripyöräilijöiden nuorisovastaava Elias Ruutti kertoi TuMPin nuorisotyöstä ja tänä kesänä pidettävästä Piikkirallista. Edellisvuoden yrityksestä oppia hakeneina turkulaiset järjestävät Piikkirallin tänä vuonna kerhollaan avoimien ovien tapahtumana.

Pikakysely osoitti, että paikalla olleista 16 kerhosta viidellä on nimetty nuorisovastaava.

SMOTOn hallituksen kokous 26.3.2011

SMOTOn hallitus kokoontui ennen kevätkokousta.  Hallitus päätti kasvattaa vuonna 2009 perustettua SMOTOn kehittämisrahastoa 25 000 eurolla. Rahaston tarkoituksena on kerätä varoja yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja jatkuvuuden turvaamiseen. Käytännössä rahastoa kerätään puskuriksi mahdollista työntekijän palkkaamista varten.

L-luokkien tyyppihyväksyntädirektiiviin vaikuttamiseksi SMOTO osallistuu FEMAn järjestämään MEP Ride -tapahtumaan kolmella pyöräkunnalla. MEP Ride järjestetään toukokuussa Brysselissä. Samaan yhteyteen on sovittu tapaaminen L-luokkien tyyppihyväksyntädirektiiviä valmistelevan virkamiehen Guido Gielenin kanssa.

Seuraava SMOTOn hallituksen kokous pidetään 21.5. Helsingissä.

Tämän viestin lähetti SMOTOn puolesta
Sirpa Heiskanen
tiedottaja
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto