oikeutta teille - moottoripyörien rakentelun vero alas!
MODIFIED MOTORCYCLE ASSOCIATION OF FINLAND
LIITY MMAF:n JÄSENEKSI

SHOP.MMAF.FI
08 Syyskuu 2024, 04:07:56 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Haluatko sinä, kerhosi tai yrityksesi tukea MMAF:n toimintaa? Liity MMAF:n kannatusjäseneksi
Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Hallituksen kokous: 26 Marraskuu 2008
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: MMAF halituksen kokous 26.11.2008 - Hämeessä  (Luettu 9486 kertaa)
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« : 25 Syyskuu 2008, 16:22:24 »

Esityslista pyydettäessä. Kokous pidetään Hämeenlinna - Tampere akselilla, paikka vielä auki.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Santtu
Tättärää
Administrator
*****
Viestejä: 1 431



« Vastaus #1 : 27 Marraskuu 2008, 10:48:23 »

Kiitoksen Moorelle 'toimiston' lainaamisesta. Kokous siis pidettiin Lempäälässä. Tässä kokouksen kohokohtia tiivistettynä:
  • Varsinainen lausuntosyksy eli pykäläsoppaa on riittänyt:
    • APU-2 tuli lausuntokierrokselle ja siitä palautetaan lausunti 30.11.2008 mennessä. Kävimme asian tiimoilta tapaamassa mm. eduskuntaa. Tästä lisää MMAF:n uutisissa myöhemmin.
    • Ajoneuvolain muutosehdotuksesta laadittiin lausunto 10.11.2008. Tästäkin lisää MMAF:n uutisissa myöhemmin.
    • Autoverolakiin on tulossa muutoksia, emme olleet lausunnonantajia mutta pääsimme eduskunnan valtionvarainvaliokunnan juttusille. Valitettavasti tarvitsemiamme muutoksia ei saatu tähänkään kyytiin, jatkotoimia mietitään yhdessä em. valiokunnan ja kansanedustajien kanssa. Myös tästä lisää MMAF:n uutisissa myöhemmin.
    • Puitedirektiivi 2- ja 3-pyöräisten osalta vaatii paljon töitä mutta em. hankkeet ovat syöneet resurssit. Asia etenee nyt ennen joulua, jos muita pykälämörköjä ei ilmene. Tämäkin hanke uutisoidaan, kun asiaa saadaan eteenpäin.
  • Jäsenrekisteri rupeaa olemaan kunnossa. Kadonneita jäseniä metsästetään netissä (katso: Onko jäsenpostisi tai -korttisi yhä tulematta? (24.11.2008)). Keväällä jäsenmaksurästien takia erotettuja ei valitettavasti saada erilleen joten kaikille lähetetään ensi keväänä lasku, maksamatta jättävät voidaan sitten pudottaa rekisteristä pois. Näin kukaan ei putoa jäsenistöstä ainakaan 'vahingossa'. 
  • MMAF on vaihtanut pankkia. Vanhan Sammon tilin lopettaminen tehdään vaiheittain. Jatkossa MMAF saa pankkipalvelut Handelsbankista.
  • Yhdistyksen talous on vakaalla pohjalla ja tilikaudesta on tulossa ylijäämäinen. Tämä johtuu pääosin APU-2:n odotettua hitaammasta aikataulusta.
  • Krääsäkaupassa http://shop.mmaf.fi/ on vanhaa varastoa, erityisesti huppareita on melko paljon. Uusia tuotteita ei saada ennen kuin varastoon tulee lisätilaa eli wanhat on pääosin myyty pois. Jos siis haluatte uusia MMAF-tuotteita niin ostakee vanhat pois!
  • Seuraava jäsenkirje pitää saada postiin vuodenvaihteessa niin, että siihen saadaan mukaan myös vuosikokousmateriaalit.
  • Keskusteltiin vuosikokouksesta ja mahdollisesta uudesta hallituksesta. Bomber- ja Fighter-suunnalta kaivataan lisää uusia naamoja ja tekijöitä MMAF:n hallitukseen sekä muutenkin edunvalvonnan etulinjaan. HD-väki ja chopper-porukat tunnistavat edunvalvonnan tarpeen hyvin ja MMAF on piireissä hyvin tunnettu ja arvostettu. Tältä suunnalta onkin hyvin riittävä edustus. Mietittiin miten voitaisiin vielä paremmin tuoda tätä tietoutta fighter-rakentelijoiden piiriin ja todettiin, että paras keino lienee saada sieltä aktiivisia edustajia mukaan toiminnan ytimeen miettimään toimivaa toimintamallia. Kiinnostuneet vuosikokoukseen!
  • HBS09-päivä on nyt varattu, se on lauantai 13.6.2009. Kaupungin rakennusvirtaston puisto-osasto ei kuitenkaan voi varmistaa paikkaa kuin vasta vuoden alussa, siihen asti paikka ja aika on siis 'alustava varaus'. HBS09-julistekin on jo valmiina mutta sitä ei kannata painaa ennen kuin kaupunki varmistaa paikan.
tallennettu

Story tells that 95% of Harleys ever made are still on the road. The remaining 5% made it home. More on this line: http://luupilotti.blogspot.com/
Sivuja: [1]
Tulostusversio
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2011, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
UUTISIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Tapahtumien automaaginen listaus tässä toimii toistaiseksi vain etusivulla.
UUSIMMAT KESKUSTELUT
YHDISTYS
Postiosoite:
PL 115, 00511 Helsinki

Haukut, ja kehut:
puheenjohtaja @ mmaf.fi
sihteeri @ mmaf.fi
jasenrekisteri @ mmaf.fi
rahastonhoitaja @ mmaf.fi
webmaster @ mmaf.fi

Yhdistyksen säännöt

Liity yhdistyksen jäseneksi täyttämällä lomake

Dokumenttiarkisto